Frozen sinkronizirano na hrvatski download. Snježno Kraljevstvo (2013)

Frozen sinkronizirano na hrvatski download Rating: 9,6/10 1690 reviews

Novi filmovi

frozen sinkronizirano na hrvatski download

Ovi nelogični i neshvatljivi potezi su i dalje bez odgovora. Cantus — Christophe Beck — 1. Love Is An Open Door Demo 2. Note that the answer to some of your questions might already be in the links below. Možda i tu trebamo tražiti ishodište za ove sadašnje i buduće zavrzlame? For the First Time in Forever 3. Ako vam se post ne pojavljuje na naslovnici, javite se moderatorima. Anna mora proći kroz razne prepreke i izazove, no po putu će upoznati i nove prijatelje poput Olafa, preslatkog snjegovića, te se suočiti sa svojim šarmantnim momkom kako bi spasila kraljevstvo od njega, ali i vječne zime.


Next

Auti 2 Sinkronizirano Na Hrvatski Download Free Torrent

frozen sinkronizirano na hrvatski download

Međutim, nakon što otkrije da postoji još jedan makao papagaj i da je on zapravo ona, napušta udobnost svog kaveza u Minnesoti i zaputi se u Rio. Reindeer s Are Better Than People — Jonathan Groff -. Tijekom njihove zajedničke avanture oboje će naučiti ponešto o prijateljstvu, ljubavi, hrabrosti i otvorenosti prema novim stvarima. Chat Rules You're free to ask questions or discuss anything in English. The Great Thaw Vuelie Reprise 32. Stoga, ponovno reizdanje ovog klasika je trebalo, ali i moralo sadržavati sinkronizaciju. No, to se nije dogodilo, nažalost.

Next

Snjezna groznica Frozen Fever ~ CRTIĆI HR

frozen sinkronizirano na hrvatski download

Queen Elsa of Arendelle Score Demo. Snježno kraljevstvo s omotom na hrvatskom jeziku i s hrvatskom sinkronizacijom Dolby Digital 5. Inspiriran bajkom 'Snježna kraljica' Hansa Christiana Andersena, studio Disney vas uz pomoć tvoraca odvodi u novu filmsku priču ispunjenu magičnim bićima, neobičnim likovima i zabavom. Čak i njegov nastavak — Knjiga o džungli 2 - iz 2003. Do You Want To Build a Snowman? Mala sirena, identična onim nedostacima iz prijašnjeg dijamantnog izdanja Knjige o džungli, nije imala hrvatsku sinkronizaciju! Kako bi je pronašao, dječak mora najprije otkriti priču o Loraxu, prgavom, ali vrlo šarmantnom stvorenju koje se bori kako bi zaštitio svoj svijet. Coronation Band Suite Score Demo 1.

Next

Snježno kraljevstvo (2013)

frozen sinkronizirano na hrvatski download

If you don't find the answer, check this year's thread. Tijekom prošlih mjeseci dobili smo i one tužne vijesti da pak tih izdanja visoke razlučivosti neće biti zbog neisplativosti hrvatskog tržišta kao takvog, ali bili smo sretni jer su nam rekli da se radi i pregovara o novoj sinkronizaciji za nezaboravni klasik Knjiga o džungli. Kako je Sementa utjelovila hrvatsku Annu već ćemo imati priliku za saznati 28. Krajem kolovoza na policama smo dočekali običnu, titlanu verziju. Ali to njih izgleda ne tangira uopće i na tržište bez problema stavljaju ovakve naslove s velikim nedostacima.


Next

Snježno kraljevstvo (2013)

frozen sinkronizirano na hrvatski download

U sinkroniziranoj verziji glas Anni posuđuje Sementa Rajhard koja i pjeva sve Annine glazbene točke, dok Elsu za hrvatsku publiku utjelovljuje Kristina Krepela. Andersena, Disney vas odvodi u avanturu Snježnim kraljevstvom uz neustrašivu optimisticu Annu koja, uz pomoć gorštaka Kristoffera i nespretnog snjegovića Olafa prkosi ledenim opasnostima dok traga za sestrom Elsom čije su ledene magične moći ovile kraljevstvo u vječnu zimu. Uz mistična bića, neočekivane prevrate i prijateljstva Disney donosi još jednu poslasticu za cijelu obitelj. Reindeer s Remix Outtake 2. No danas konačna sudbina izgubljenog kraljevstva leži u rukama jedne djevojke - Bloom, vile Zmajskog plamena.

Next

Snježno Kraljevstvo (2013)

frozen sinkronizirano na hrvatski download

If your submission doesn't appear on the frontpage, contact the moderators. Posts and comments from new accounts or accounts with a lot of negative karma need to be approved by a moderator. To those replying to questions — be polite. Glavna junakinja je neustrašiva Anna koja, u društvu ledolomca Kristoffa, njegova soba Svena i neobičnog snjegovića Olafa, kreće u potragu za sestrom Elsom koja je svojim čarobnim moćima pretvorila kraljevstvo u zemlju snijega i leda. Novim accountovima ili onima s većom količinom negativne karme moderatori moraju ručno odobriti postove i komentare. Svakim danom će se broj crtića,filmova,serija povećavati! It had to be snow Score Demo 1. Za razliku od Knjige o džungli, gdje nije postajala sinkronizacija prije, za Malu sirenu je ona već davno bila napravljena.

Next

Novi filmovi

frozen sinkronizirano na hrvatski download

Some People Are Worth Melting For — 2. Elsa Imprisoned Score Demo 1. Anna, sestra kraljice Else, kreće u opasnu i misterioznu avanturu kako bi pronašla i vratila svoju sestru koja je pobjegla iz grada jer je nehotice bacila vječnu zimu na njega. More Than Just the Spare Outtake 3. Radnjom smješten u prekrasnom gradu Rio de Janeiru, u ovoj avanturističkoj komediji glavni lik je Blu — rijetki makao papagaj koji vjeruje da je ostao posljednji na svijetu od svoje vrste. Crtić o neustrašivoj Anni koja traži sestru koja je svojim čarobnim moćima pretvorila kraljevstvo u zemlju snijega i leda. Frozen Heart — Cast — Frozen — 1.

Next

Snježno Kraljevstvo (2013)

frozen sinkronizirano na hrvatski download

Dok se Anna i Kristoff bore za spas kraljestva u ekstremnim vremenskim uvjetima, na putu susreću tajnovite trolove i duhovitog snjegovića Olafa. Ova animirana avantura prati putovanje jednog dječaka koji traga za jedinom stvari koja će mu omogućiti da osvojiti naklonost djevojke svojih snova. For the First Time in Forever Demo 3. Zašto Distributer broj jedan kako se hvale na društvenim mrežama nije ponudio alternativno rješenje u vidu dupliciranja starih izdanja iz 2006. U pratnji svojih prijateljica iz Winx kluba, Bloom, najmoćnija vila Zmajskog plemena, će se morati suočiti s najtežim izazovom do sada: probiti se do dubina mračne dimenzije i sukobiti se s apsolutnim zlom kako bi pronašla svoje roditelje i napokon razotkrila zagonetku svojeg porijekla.

Next

Snježno kraljevstvo (2013)

frozen sinkronizirano na hrvatski download

Film distribuira i u kinima igra od 28. Sinkronizacija tog filma bi bila logičan korak jer sva dijamantna izdanja kod nas su sadržavala sinkronizaciju, i taj film je već bio dio prethodne prestižne linije i neobjašnjivo je propuštena prilika za sinkronizacijom zajedno s Petrom Panom u proljeće 2007. Sementin glas imat će princeza Anna - neustrašiva i uvijek pozitivna pustolovka koja kreće u potragu za svojom sestrom Snježnom kraljicom - Elsom glas u hrvatskoj verziji daje joj Kristina Krepela, vokal će biti naknadno poznat. Elsin vokal i ostale glasove objavit ćemo naknadno. .

Next

Snjezna groznica Frozen Fever ~ CRTIĆI HR

frozen sinkronizirano na hrvatski download

Spajajući prekrasne likove, toplu priču, nevjerojatnu animaciju, latinsku glazbu i originalne pjesme i plesove — nesumnjivo je da će animirani film Rio postati jedan od najvećih animiranih hitova godine! The Love Experts Score Demo 1. For The First Time in Forever Reprise — 2. Je li se stari Disney iz 90-ih vratio, prosudite sami. Naravno, ne pokaže se sve tako jednostavnim — Jewel je pomalo teška i inzistirajuće nezavisna papagajka kojoj nikako nije jasno što Blu želi od nje. . .

Next